G-YSLHYJRWRB
Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma, Di & Do 9-14 uur

Brow styling is belangrijker dan ooit. Door netjes gestylde wenkbrauwen zie je er direct 10 jaar jonger uit!  Er zijn verschillende manieren jouw woeste wenkbrauwen in model te brengen.  Dit kun je zelf thuis proberen maar vaak eindig je dan met 2 super dunne streepjes boven je ogen.  Het beste is om dit te laten doen door een professional. Zo weet je zeker dat je met 2 gelijke wenkbrauwen weer naar buiten loopt. 

Waxen

Door te waxen (ook wel harsen genoemd) worden je haartjes inclusief haarwortel tijdelijk verwijderd. Het voordeel van waxen is dat het snel gebeurd en je er geen stoppeltjes van krijgt.  Het enige minpunt is dat het een beetje pijn doet. En de huid wat rood kan worden. Maar  met een verkoelend crèmepje erop is di zo weer verdwenen.

Epileren

Dit is waarschijnlijk de meest gebruikte manier van shapen van de wenkbrauwen thuis oplossing. Het enige wat je nodig hebt is een goed pincet. Maar pas daar mee op want voor je het weet heb je 2 dunne streepjes boven je ogen omdat je teveel haartjes weg haalt. 

Knippen

Door het bijknippen van de te lange wenkbrauw haren kunnen er  mooie strakke wenkbrauwen gecreëerd worden. Te lange haren worden ingekort zodat jij je  een aantal weken geen zorgen hoef te maken over jouw wenkbrauw styling. 

Threading

Threading is epileren met draad of touw. Dit is een Oosterse methode. De draad is vaak van katoen een speciale techniek epileer je zelfs de donshaartjes die je met een pincet niet te pakken krijgt. Hoe vaker je de threading behandeling herhaalt, hoe dunner de haartjes terugkomen.

wenkbrauwen epileren

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

Recommended Articles