Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Wil jij ieder moment van de dag lange wimpers?

one by one wimperextensions NLbeauty

Je hebt korte, dunne wimpers. En je hebt van alles geprobeerd. Wimper groei serums, alle soorten mascara. Die ene met vezels die verlenging belooft, zonder vezels die volume belooft, mascara die een wimperextensions look belooft, eentje die claimt dat je wimpers instant langer zullen worden maar helaas, geen een heeft zijn belofte waar gemaakt. En na het opbrengen van drie lagen mascara en het krullen met een wimperkrultang zijn jouw wimpers nog steeds korte dunne sprietjes die totaal niet opvallen.

Met One by One wimperextensions heb je wel elke dag lange wimpers

Wimperextensions zijn een verlenging- en verdikking van de natuurlijke wimpers. Met de one by One methode plaats ik op elke natuurlijke wimper, 1 wimper extension, vandaar ook de naam One by One. Deze is vaak een aantal millimeter langer dan je eigen wimpers zijn. En ook zijn de wimperextensions wat dikker dan natuurlijke wimpers waardoor je ook wat meer volume krijgt.

Met een speciale wimperlijm plaats ik de wimperextensions veilig een voor een op jouw wimpers. In ongeveer 1,5 uur, voor een nieuwe set, zorg ik ervoor dat jij elke dag opstaat met lange en vollere wimpers. 

De gezondheid van jouw natuurlijke wimpers staat bij mij op nummer 1

Ik zal ten alle tijden de gezondheid van jouw natuurlijke wimpers voorop stellen en daarom kies ik, nadat wij tijdens een intake gesprek hebben besproken wat jouw wensen zijn, de juiste dikte en lengte wimperextensions waarvan ik zeker weet dat jouw natuurlijke wimpers deze kunnen dragen zodat jouw wimpers niet zullen beschadigen of afbreken.

Ook zal ik de wimperextensions nooit op de huid of op de wimper rand plaatsen. Dit kan zorgen voor irritatie en in sommige gevallen zelfs een allergische reactie.

wimperextensions

Volle zwarte wimpers voor weken

Bij een nieuwe set One by One extensions zullen er gemiddeld 80 tot 150 wimperextensions per oog worden geplaatst. Hiervoor gebruik ik mooie zwarte extensions die niet van echt te onderscheiden zijn. Het plaatsen van een nieuwe set duurt gemiddeld 1,5 uur. 

Je verliest volgens de natuurlijke groeicyclus van de wimpers ongeveer 3 tot 5 wimpers per oog, per dag. 3 weken na het plaatsen van een nieuwe set ben je dus ongeveer 80 wimpers met wimperextension kwijt waar weer een nieuwe wimper (zonder extension) voor is terug gegroeid.

Hierdoor komen de meeste mensen na 2 a 3 weken terug om de wimperextensions bij te laten vullen. Tijdens een bijvul behandeling worden eventueel los zittende wimperextensions verwijderd en wimperextensions geplaatst op de nieuwe wimper haren.

Jouw investering om elke dag op te staan met lange en volle wimpers

Nieuwe Set

Opvullen tot 2 weken

Opvullen tot 3 weken

Opvullen tot 4 weken

Na 4 weken wordt een nieuwe set berekend

90,-

35,-

47,50

60,-

» Bij een nieuwe set One by One extensions ontvang je GRATIS een After Care kit 

Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?