Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Wil jij een succesvolle beautysalon beginnen?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je iets opzetten voor jezelf in de beauty branch? Wil je elke dag doen wat je echt leuk vindt en wat je makkelijk kunt combineren met je prive leven? Wil je leren hoe je keer op keer de perfecte behandeling uitvoert? Of heb je al een beautysalon en wil je je behandelingen uitbreiden en next level gaan met je salon?

Ik geef diverse beauty trainingen voor de beginnende stylist en de gevorderde stylist. Ik ben Elleebana Hoofd Trainer en ik ben distributeur van BrowCode voor Nederland & Belgie

Elleebana Hoofdtrainer

Toen ik in 2016 met het merk Elleebana ging werken werd ik ook gevraagd of ik hoofd trainer van dit merk wilde worden. Mijn passie en kennis over brengen aan andere stylisten leek mij super leuk en ik ben deze uitdaging dan ook aan gegaan. In mijn salon in Halfweg geef ik 2 dagen per week les in de wimperlift behandeling maar ook henna brow trainingen, Browlift trainingen en andere beauty trainingen kunnen bij mij gevolgd worden.

Ik vind het belangrijk om naast de basis ook tips mee te geven die ik uit eigen ervaring geleerd heb. Een training bij mij nooit saai want met een beetje humor en een losse sfeer zorg ik altijd voor een gezellige dag.

Doordat ik meerdere nationale en internationale vak trainingen heb gevolgd kan ik jou alle tip’s & tricks meegeven zodat je altijd de perfecte behandeling kunt uitvoeren.

Wat andere cursisten over mij zeggen:

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?