Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Op zoek naar een origineel cadeau? Met de Next Level Beauty cadeaubon  weet je zeker dat de ontvanger in de watten gelegd wordt. De ontvanger kan de cadeaubon besteden aan een behandeling naar keus. De cadeaubon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en wordt natuurlijk mooi verpakt zodat het een echt cadeau is.

Na het bestellen van de cadeaubon en er wordt via e-mail een datum en tijd afgesproken om de cadeaubon op te halen.

Algemene voorwaarden cadeaubon

  • Alleen een originele cadeaubon kan worden gebruikt en dient te worden overhandigd.
    Een cadeaubon kan worden besteed aan een behandeling bij Next Level Beauty. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.
  • De waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag van de besteding. Wanneer je een besteding doet die lager is dan de waarde van cadeaubon, dan blijft het resterende bedrag staan en kan een volgende keer gebruikt worden. Let daarbij wel op de geldigheidsduur van de cadeaubon.
  • De restwaarde van een cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.
    Mocht je besteding hoger in waarde zijn dan de (rest)waarde van de cadeaubon, dan dien je dit verschil te betalen.
  • De cadeaubon heeft een geldigheidsduur van één jaar na uitgifte. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden ingewisseld. De vervaldatum staat vermeld op de cadeaubon.
  • Deze cadeaubon voorwaarden kunnen worden gewijzigd. Wijzigingen staan vermeld op deze website. Het advies is om de cadeaubon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. Gebruik je na het ingaan van de wijzigingen de cadeaubon, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde cadeaubon voorwaarden.
[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?