Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Wat is een wimperlift?

Een wimperlift is een behandeling van de natuurlijke wimpers waarbij de wimpers omhoog worden gelift/gekruld. Hierbij maak ik gebruik van een silicone staafje (de krulspeld). Deze plak ik met een  wateroplosbare lijm vast op het ooglid. Hierna plak ik de wimpers in de krul stand op het silicone staafje. Daarna plaats ik een lift lotion, deze zorgt ervoor dat de krul/lift in de wimper wordt gezet. Deze moet een aantal minuten intrekken waarna deze verwijderd word. Hierna plaats ik de setting loiton, deze zorgt ervoor dat de lift/krul in de wimper blijft zitten. Ook deze verwijder ik na een aantal minuten waarmee de behandeling dan klaar is.

Hoe lang blijft een wimperlift zitten?

Gemiddeld 4 tot 6 weken. Dit is afhankelijk van de natuurlijke groeicyclus van jouw wimpers. Je verliest elke dag 3 tot 5 wimpers per oog. Na een aantal weken zijn er dus een groot aantal gelifte wimpers uit gegroeid/gevallen en zijn hier nieuwe rechte wimpers voor terug gegroeid. Dan is het weer tijd om de lift opnieuw te laten uitvoeren.

Kan een wimperlift ook op korte wimpers?

Ja zeker, een wimperlift kan op alle soorte wimpers. Ook op korte wimpers. Ik heb verschillende maten silicone schildjes zodat ik altijd een wimperlift kan plaatsen.

Is een wimperlift schadelijk?

Wanneer een wimperlift goed wordt uitgevoerd door een getrainde stylist is een wimperlift niet schadelijk.

Wat is het verschil tussen een wimperlift en wimperextesions?

Bij een wimperlift krul ik de natuurlijke wimpers. Waarbij het resultaat gemiddeld 4 tot 6 weken zichtbaar is. Wimperextensions zijn neppe haartjes die een voor een op je natuurlijke wimpers worden geplakt. Voor wimperextensions moet je gemiddeld elke 2 a 3 weken terug komen voor een bijvul behandeling waarbij de nieuwe wimpers zonder extension weer voorzien worden van extensions. Hierdoor zijn wimperextensions in verhouding duurder dan een wimperlift. En vergen wimperextensions meer onderhoud.

Kan een wimperlift tijdens zwangerschap?

Dat kan, alleen liever niet in het 1e trimeste i.v.m. de hoge hoeveelheid hormonen in het lichaam. De producten komen niet in aanraking met de baby, of in de moedermelk. Wel kan het zijn dat de wimperlift niet optimaal is door de hormonen in het lichaam.

Kun je make-up blijven gebruiken na een wimperlift?

 24 uur na de wimperlift mag je weer make-up gebruiken. En kun je alles doen met je wimpers wat je voor de wimperlift ook deed.

Hoe lang duurt een wimperlift behandeling?

Omdat ik gebruik maak van een van de snelste merken ter wereld duurt een wimperlift behandeling bij mij gemiddeld 30 tot 40 minuten.

Kan ik mijn lenzen inhouden tijdens de wimperlifting?

Ik raad je aan om je lenzen niet in te doen. Mocht er onverhoopt toch product in je ogen terecht komen zullen je lenzen beschadigd raken.

Mag ik groeiserums blijven gebruiken?

Ja dat mag. Alleen 48 uur voor en 48 uur na de behandeling mag je geen groeiserums gebruiken. Dit kan de wimperlift resultaten nadelig beïnvloeden.

Hoe bereid ik me voor op de wimperlift afspraak?

Wanneer je voor een wimperbehandeling komt kun je het beste komen met schone ogen zonder make-up/mascara. Vooral mascara kan een onzichtbare laag achterlaten waardoor de wimperlift niet lukt of mislukt.

Wat is de nazorg van een wimperlift?

24 uur niet nat maken, niet in aanraking laten komen met warme stoom/zon, 24 uur geen mascara gebruiken en 24 uur niet sporten.

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?