Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Vroeger vond ik mensen die het over edelstenen hadden of  over mediteren zweverig. Ik kon er niet zoveel mee en dacht eigenlijk dat die mensen een beetje gek waren. Tot ik 15 jaar geleden probeerde zwanger te raken. Dit ging via de medische weg en het lukte maar niet. Een goeie vriendin van mij gaf mij een bijzonder cadeau; een Jade steen. Deze was o.a. voor vruchtbaarheid en moest ik aan mijn ketting dragen en dan zou ik snel zwanger raken. Ik droeg de ketting en binnen een maand was ik zwanger. Helaas liep deze   zwangerschap uit in een een miskraam. Ik kreeg een nieuwe Jade steen van haar en een maand later was het weer raak. Om een miskraam te voorkomen gaf ze mij een Maansteen hanger, 9 maanden later werd mijn eerste zoon Rivano gezond en wel geboren. Vanaf dat moment geloofde ik in de kracht van edelstenen en was ik dus ook een “zweef persoon”.

Self Care
Tijdens de 1e Corona lockdown had ik opeens super veel behoefte aan tijd voor mijzelf. Ik begon met mediteren, schrijven en lezen over van alles wat met selfcare te maken had. Ik ervaarde hoe heerlijk het was om tijd voor mezelf te nemen. Een half uur eerder naar de slaapkamer, kaarsjes aan, rustig muziekje, mediteren, een voeten bad met Himalaya zout, lezen en schrijven. HIerdoor laadde ik helemaal op. Ik ging beter slapen en overdag was ik een stuk meer zen.

En toen besefte ik dat meer mensen dit zouden moeten doen. We leven allemaal gehaast met continue onze telefoon in de hand, de agenda’s prop vol, we zorgen voor iedereen en alles om ons heen maar wanneer zorg je nou echt alleen voor jezelf?  We staan dag en nacht aan. En geloof me, juist jezelf uit zetten en tijd voor jezelf nemen doet zoveel goeds. Voor jou en voor de mensen om je heen.

Go With Your Flow
De producten in de  Go With Your Flow shop heb ik van alles voor je verzameld waarmee je zeker weten een heerlijk moment voor jezelf kunt creëren. Van edelstenen tot boeken, van kaarsen tot thee, alles om te ontspannen en op te laden.

 

Just go with your flow and enjoy.

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?