Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Ben jij toe aan pure ontspanning?

In drukke tijden waar we zorgen voor alles en iedereen schiet het er vaak bij in om ook goed voor jezelf te zorgen. Stress zorgt ervoor dat we rare pijntjes en klachten krijgen waardoor je hoofd overloopt en je je uiteindelijk uitgeblust kunt gaan voelen.

Zet jezelf even op "vliegtuig stand"

Af en toe de tijd nemen om jezelf op “vliegtuig stand” te zetten is gewoon iets wat wij nodig hebben. Een selfcare moment is hier bijzonder goed voor en een echte aanrader. Even niets dat moet, even niemand die je kan storen, alleen maar genieten, uitrusten en je Magnesium peil boosten dat is wat je nodig hebt! Bij mij in de salon verzorg ik jouw Me-Time met veel liefde en aandacht. Zodat je na je bezoek er weer tegen aan kan, uitgerust, relaxed en opgeladen!

Optimaal relaxen door Magnesium & warmte

Ingesmeerd worden met warme Magnesium Gel. Je hele lichaam; je rug, armen, benen, en buik. Daarna pak ik je in in plastic folie en daaroverheen doe ik de Infrarood Sauna deken dicht. Deze deken staat op ongeveer 50 tot 55 graden en in deze overheerlijke warmte blijf jij 45 minuten genieten.

Als jij het prettig vindt kun je een meditatie beluisteren of een rustgevend muziekje door de koptelefoon zodat je echt even “afgesloten” bent van de drukke buitenwereld.

Warmte en magnesium gaan heel goed samen. Door de warmte openen de poriën in de huid, waardoor de magnesium beter wordt opgenomen. Daarom is de combinatie van magnesium gel en een infraroodsauna-deken zo effectief. 

Infrarood Sauna Deken

Tijdens de Magnesium Pakking lig je in een Infrarood Saunadeken. De Infrarood saunadeken beschikt over dezelfde verwarmingstechniek als een gewone infrarood saunacabine. Omdat je ligt is het nog meer ontspannen en zorgt de deken ervoor dat jouw lichaam volledig wordt omringd met de gezonde infraroodstralen.

  • Na 15 minuten: De geest schakelt uit en het lichaam warmt op. Ontspanning begint!
  • Na 30 minuten: Je begint nu meer te zweten! Jouw lichaam is diep uitgerust en geeft een natuurlijke dosis ‘feel good’ chemicaliën af. Je hebt een verhoogd geluksgevoel en ervaart minder stress.

Infrarood Warmte

Infrarood warmte is een vorm van energie die direct het lichaam binnendringt en zorgt voor opwarming van onze spieren en weefsels direct zonder gebruikt te maken van de tussenliggende lucht. Ons lichaam produceert zelf ook infrarood energie dat ons helpt warm te blijven en zorg draagt voor de reparatie van beschadigd lichaamsweefsel. 

Artsen in Europa en Japan hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de therapeutische toepassingen van infrarood. Infrarood behandelingen hebben in verschillende ziekten (hart en vaat ziekten, hoge bloeddruk, reumatische aandoeningen, artrose, diabetes, kanker etc.) vele voordelen gebracht. Verder helpen infrarood golven verwijdering van gifstoffen uit het lichaam te versnellen, dit is ook een belangrijke bijdrage bij de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen.

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?