Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Energetisch Masseren goed voor mind & body

Massage is om te ontspannen en jij voelt het beste wanneer je vast zit, vol zit met gedachten of toe bent aan een moment voor jezelf. Jouw lichaam bestaat niet alleen uit spieren en huid maar ook uit energie. Ons lichaam is een vibrerende energie waarin blokkades kunnen ontstaan. Alles wat we ondernemen beïnvloed onze mind & body.

Gelukshormoon door je regelmatig te laten masseren

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam, tijdens het masseren wordt het lymfevaten stelsel en de bloedcirculatie gestimuleerd. Zo kunnen afvalstoffen die zich vastzetten in je lichaam beter afgevoerd worden. Je lichaam gaat aan het werk en het ruimt op.

Door de reflexpunten op je voeten te stimuleren wordt het zelf genezende vermogen van je geactiveerd. Je lichaam komt terug in balans, je afvalstoffen worden beter afgevoerd en je voelt je meer ontspannen.

Als jij je regelmatig laat masseren worden er meer gelukshormonen gemaakt. Je ervaart rust in je lichaam en je slaapt beter.

.

Voetreflex Massage

Onze voeten krijgen niet de aandacht die ze nodig hebben. Zij dragen ons de hele dag, we staan en lopen op ze. In de winter zitten ze verstopt in schoenen en sokken. Je voeten liggen aan de basis van je gezondheid. Door je voeten op de juiste manier aan te raken activeer je het zelfhelende vermogen van je lichaam. Je voeten zijn de poort naar je gezondheid. 

Voetreflexologie word in landen als China, India en Japan al eeuwenlang toegepast ter bevordering van de gezondheid. In 1975 werd er een wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van voetreflexologie. De belangrijkste conclusie was dat voetreflex werkt en je lichaam word geactiveerd via de meridiaanbanen en het zenuwstelsel. Je voet bevat ongeveer 7.000 zenuwuiteinden. Deze zenuwen lopen omhoog via je benen en staan in verbinding met zenuwen in het gehele lichaam. Wanneer er een disbalans ontstaat in je lichaam, ontstaan er een ophoping van verschillende chemische stofjes rond de uiteinde van de zenuwen in de corresponderende zone op de voet.

Door hier een impuls op te geven worden deze chemische stofjes in beweging gebracht, en worden gefilterd door je nieren en op een zachte manier afgevoerd.

Door de zones te masseren en hier druk op uit te oefenen worden organen en lichaamsdelen bereikt en wordt de vitaliteit en lichaamskracht gestimuleerd.

Voetreflexologie kan verlichting bieden bij de meest uiteenlopende klachten zoals bij stress, burn out, hoofdpijn, obstipatie, verteringsproblemen, vermoeidheid. Daarnaast is voetreflexologie ook heel ontspannend.

Over Desiree

Desiree heeft zich naast massagetechnieken ook verdiept in mind-training, ademhalingstechnieken, triggerpoints, quantum touch, reiki en voetreflexologie, zij kijkt niet alleen naar de spieren die gespannen zijn maar ook naar de rest van je lichaam.

Desiree: “Door jarenlange ervaring weet ik dat ieder mens anders is. In overleg met jou ga ik aan de slag om het beste resultaat te behalen en je lichaam in balans te brengen. Ik vraag naar je klachten en waar je behoefte aan hebt. Dat kan per massage verschillen

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?