Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Ik love lezen! Helaas heb ik er niet meer zoveel tijd voor als vroeger maar voor het slapen gaan vind ik het heerlijk om een paar bladzijdes te lezen en wanneer ik op vakantie ga gaan er altijd zeker 2 boeken mee die ik verslind aan het zwembad. Hieronder mijn boeken top 3 die jij zeker weten gelezen wilt hebben! Voor het gemak heb ik de linkjes erbij gezet zodat je het boek met een paar klikken ook kunt bestellen bij mijn favoriete boekenwinkel; Boekhandel Jaspers in Hoofddorp. 

Heb jij deze boeken al gelezen? Of welk boek is echt jouw ultieme favoriet?

Laat je het mij weten onder aan de pagina in de comments?

‘Lichtwerker’ van Sahvanna Arienta is een boek voor gevoelige mensen die vanuit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen. Herken jij je hierin? Dan is dit een boek voor jou! Sahvanna Arienta laat zien dat gevoeligheid, intuïtie en empathie ontzettend krachtige instrumenten zijn. Ze geeft aansprekende voorbeelden van andere lichtwerkers en praktische tips hoe je als lichtwerker je kostbare bezit goed kunt beschermen. Lichtwerkers staan als geen ander open voor anderen en hun sprankeling is wat de wereld nu meer dan ooit nodig heeft, maar het is niet altijd even gemakkelijk.

Je hebt de bijzondere opdracht om licht en liefde te verspreiden. Je weet diep van binnen dat je hier niet zomaar op aarde bent. Is het jouw moment om te ontwaken als lichtwerker?

Hoe kun je negatieve emoties omzetten in positieve emoties? Hoe kun je leren om werkelijk van jezelf te houden? Is het echt mogelijk om gelukkiger te worden? Wat is je doel in het leven en hoe vind je die?

In Good vibes, Good life beschrijft Vex King hoe je de kracht van positiviteit kunt benutten. De auteur overwon diverse tegenslagen in zijn leven en gebruikte die ervaringen om anderen te helpen. Hierdoor werd hij een bron van hoop voor duizenden volgers en helpt hij hen om een leven te creëren om van te houden.

In dit boek vind je inspiratie om:

  • Zelfzorgzorgzaamheid en zelfliefde op één te zetten
  • Positieve gewoonten te ontwikkelen, zoals mindfulness en meditatie
  • Je overtuigingen te analyseren en veranderen
  • Je doelen concreet te maken
  • Je angsten te overwinnen

In Dear Good Morning deelt Lienke de bewezen formule om een succesvol ochtendmens te worden. Stap één? Beter slapen. Vervolgens zet je de wekker een uur eerder en ga je kort sporten. Lukt het je om de motivatie erin te houden? Dan geniet je in no time van de voordelen van vroeg opstaan! Samen met experts duikt Lienke in de theorie achter het fenomeen van de ochtendmens. Kan iedereen een ochtendmens worden? Hoe zit het eigenlijk met de biologische klok? Waarom is ’s ochtends bewegen beter dan ’s avonds? En hoe laat moet je dan eigenlijk naar bed? Na het lezen van dit boek weet je één ding zeker: succes ligt binnen handbereik als je met het goede been uit bed stapt! .

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?