Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Na een wimperlift behandeling zijn er een paar dingen die je niet moet doen om het beste resultaat te behouden. Hieronder lees je welke dat zijn, voor hoelang en waarom.

  • 24 uur niet nat maken Het is belangrijk de eerste 24 uur de wimper droog te houden. Ga dus niet direct na een wimperlift behandeling zwemmen of douchen. Water op de wimpers maakt de wimpers zwaar. Hierdoor loop je (in de eerste 24 uur na de behandeling) kans dat de wimperlift uitzakt.
  • 24 uur niet met warmte in aanraking laten komen. Dus neem geen hete douche maar ga ook niet in een lekker stomend bad zitten. Ga niet naar de sauna en houd er ook rekening mee dat wanneer je ‘s avonds de aardappelen afgiet daar ook hete stoom vanaf komt. 
  • 24 uur niet sporten. Wanneer je gaat sporten word je warm, ga je zweten en wil je douchen. 3 dingen die in de eerste 24 uur niet goed zijn voor je net geplaatste wimperlift.
  • 24 uur geen mascara aanbrengen. In mascara’s zitten stofjes die ervoor kunnen zorgen dat de wimperlift uitzakt of overprocessed raakt. Wil je toch mascara gebruiken? Dan is alleen de Elleevate mascara moeglijk. Dit is een speciale wimperlift mascara waarvan ik zeker weet dat hij het resultaat van de wimperlift niet beinvloed. Ik heb er een in de salon, dus wil jij dat ik na de wimperlift behandeling een laagje mascara aan breng, let me know!
  • 24 uur de wimpers met rust laten. Niet plukken aan je wimpers, niet ermee spelen en niet borstelen. Doe je dit toch loop je kans dat de wimpers een verkeerde stand aan gaan nemen.
  • Pas op met slapen. Ga jij na de wimperlift behandeling direct je bed in en je slaapt op je zij of buik dan heb je kans dat de wimpers de volgende ochtend in een verkeerde stand staan. Dit komt door het liggen met je gezicht en dus wimpers in je kussen. Probeer iig een aantal uur hiertussen te laten zitten.

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?