Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Go With Your Flow & Enjoy

Ontsnap aan stress en chaos! Op een date met jezelf even niets anders dan genieten terwijl je gelijktijdig jouw imuunsysteem een boost geeft. Telefoon op vliegtuigstand, een rustgevend muziekje op de achtergrond en alles wat jij hoeft te doen is genieten! Jouw selfcare moment door mij of Desiree verzorgd!

Je voelt je opgejaagd, bent opzoek naar rust. Thuis probeer je je moment te pakken maar met kids die de heledag jouw aandacht nodig hebben, je werk en je sociale verplichtingen kom je nooit even toe aan helemaal niets doen. Het lijkt je heerlijk om even de telefoon op vliegtuigstand te zetten en echt alleen maar iets doen wat jou tot rust brengt, wat je hoofd tot rust brengt en waarbij je totale ontspanning ervaart.

Selfcare Specialist

Ik voelde mij ook jaren zo. Raakte uiteindelijk in een depressie en ik had het idee dat dat gevoel nooit meer weg zou gaan. Tot ik met Magnesium in aanraking kwam. Ik begon met echte geplande momenten voor mijzelf. Ik zette kaarsjes aan, lekker muziekje of meditatie op, ik brandde wat wierrook en ik nam een magnesium voetenbadje.

Door het warme water ontspande ik en Magnesium is het enige echte relax mineraal. Hierdoor viel ik makkelijker in slaap en sliep ik de nachten heerlijk door. En doordat ik door het voetenbad mijn magnsium level ook nog eens boostte ging ik mij al snel beter in mijn vel voelen.

Langzaam aan ging ik mijn selfcare momenten uitbreiden met diverse magnesium producten zoals Magnesium Scrub en Magnesium Gels en ook de rest van mijn gezin kreeg ik aan de magnesium allemaal met super resultaat!

Jouw Selfcare moment door ons verzorgd

Familie en vrienden vroegen vaak aan mij hoe het toch kwam dat ik zo relaxed was, en zoveel rustiger was dan voorheen. Dat was het moment dat ik besloot om Magnesium Selfcare voor iedereen beschikbaar te maken. In  mijn salon kun je nu naast wimper & wenkbrauw behandelingen ook terecht voor gespecialiseerde Magnesium behandelingen en verschillende soorten massages. 

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?