Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Ik vind het super leuk om filmpjes op te nemen en ik vlog dan ook al een tijd op mijn prive Insatgram. Ik heb nu besloten om mijn vlogs ook hier met jullie te delen. Je vindt hier natuurlijk vlogs over de verschillende behandelingen en hoe ik deze uitvoer. Maar ook geef ik je een kijkje in mijn leven. Mijn strijd met de kilo’s, mijn proef vlogs; waarin ik producten proef en mijn ongezouten mening geef (ik lust niet veel), mijn trainingen in de sportschool met alle ik-heb-het-heel-erg-zwaar- gezichten, en natuurlijk neem ik je mee naar de evenementen waar ik heen ga.

Waarom mag je de eerste 24 uur geen masacara gebruiken?

Na een wimperlift behandeling mag je 24 uur geen mascara gebruiken. Alleen de speciale Elleevate mascara is veilig om direct na een wimperlift aan te brengen. Waarom dit is en wat er eventueel mis kan gaan als je toch thuis mascara aan brengt binnen die 24 uur vertel ik je in de filmpje

Hoe werkt een wimperlift?

Jij hebt gehoord van je collega over wimperlifting. Zij vertelde super enthousiast over hoe blij ze is met haar gekrulde wimpers voor wel 6-7 weken Maar je vraagt je wel af hoe zo een wimperlift behandeling nou in zijn werk gaat. In dit filmpje leg ik je precies uit wat ik doe en hoe ik dit doe.

Verven tijdens een wimperlift behandeling

Tijdens een wimperlift kan ik jouw wimpers ook verven. Hierdoor heb je door de wimperlifting mooie omhoog gekrulde wimpers en het zwart verven maakt het wauw effect helemaal af. Ik verf wimpers op een speciale manier namelijk met een eyeguard. Wat dit is en waarom ik dit gebruik leg ik je uit in dit filmpje.

DIY Wenkbrauwen Shapen

We zitten in quarantaine en je wenkbrauw haren groeien maar door. Ik ben gesloten maar je wilt er toch wel een beetje toonbaar uitzien Ik vertel je hoe jij zelf met behulp van 3 streepjes je wenkbrauwen kunt shapen zodat je er niet bij hoeft te lopen als een weerwolf 🙂

De pincet die ik gebruik is van B’KATE

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?