Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Wil jij ook lange en volle wimpers?

Russian Volume Extensions2

Je heb zielige korte stekeltjes als wimpers. En soms grap je dat je op een varkentje lijkt, want die hebben ook van die recht naar beneden groeiende stekel wimpertjes op hun ogen. Elke dag probeer je er weer wat van te maken met mascara en een wimperkrultang maar zelfs daar zijn je wimpers te kort voor. Je baalt echt heel erg want hierdoor zie je er ook altijd moe of ziekkig uit. En als je een feestje heb en je make-up perfect zit , ja dan mis je gewoon die wimpers om het af te maken. 

Herkenbaar? Zou jij ook niet  super graag langere en vollere wimpers willen hebben?

Voor altijd lange en volle wimpers

Chantal had dit probleem ook en maakte een afspraak met mij voor een gratis advies gesprek. Op deze manier kon ik zelf een kijkje nemen hoe kort haar wimpers nou echt waren en met haar bespreken wat haar wensen waren. Zij gaf aan dat ze wel vollere en langere wimpers wilde maar ze wilde geen nep look, of erbij lopen als Barbie.

Ik plaatste daarom een natuurlijk ogende set volume wimpers. Een 3D, wat inhoud dat ik waaiertjes maak van 3 dunne extensions. Elke natuurlijke wimper krijgt dan een waaiertje van 3 extensions waardoor je zeker meer volume en lengte krijgt maar op een mooie natuurlijke manier.

Gecertificeerd in verschillende wimperextensions technieken

In 2014 haalde behaalde ik mijn eerste certificaat voor de wimperextensions. Daarna volgde er heel veel meer omdat ik alle verschillende technieken wilde beheersen. Op deze manier kan ik altijd de perfecte oplossing bieden aan de hand van jouw wensen. 

Tijdens het intake gesprek wat wij samen hebben voor dat ik de wimpers ga plaatsen bespreken wij wat voor een look jij zou willen. Ik bekijk jouw oogvorm en gezichtvorm om te bepalen welke opbouw ik daarvoor nodig heb. Ook check ik jouw wimpers om te kunnen beoordelen welke dikte en welke lengte wimperextensions ik ga gebruiken zodat ik jouw natuurlijke wimpers nooit beschadig.

Russian Volume Extensions halfweg

De gezondheid van jouw natuurlijke wimpers staat bij mij altijd op nummer 1

We hebben allemaal wel een vriendin die ooit een super slechte ervaring had met wimperextension die roept dat door de wimperextensions haar wimpers zijn afgebroken, zijn beschadigd en korter zijn als daarvoor. Als dit is gebeurd met haar wimpers komt dit niet per se door de wimperextensions maar wel door de wimperstyliste. Een goeie en het liefst getrainde wimperstyliste zal er alles aan doen om jouw natuurlijke wimpers niet te beschadigen.

Wanneer er te dikke of lange extensions gebruikt worden  kun je het vergelijken met een heel dik persoon die op het puntje van een duikplank gaat staan, lekker heen en weer wipt,  de hele dag, een maand lang. Uiteindelijk zal de duikplank afbreken omdat er een te zwaar gewicht op staat wat zorgt voor een continue spanning aan de aanzet van de duikplan. Dit is ook het geval met wimpers, als er te zware en/of te lange extensions op je wimpers worden geplaatst zullen ze idd afbreken of erger nog je haarzakjes beschadigen, waardoor er over een aantal jaar geen wimpers meer uit zullen groeien.

Daarom bekijk ik jouw wimpers en aan de hand van de dikte van je eigen wimpers bepaal ik hoe dik en hoe lang de extensions zullen zijn die ik ga gebruiken om zo je natuurlijke wimpers gezond te houden. En bij elke nieuwe set krijg jij van mij een GRATIS After Care Kit zodat je ook thuis je wimpers optimaal kunt verzorgen.

Jouw investering om elke dag op te staan met een verzorgde look

Nieuw Set 

Opvullen tot 2 weken

Opvullen tot 3 weken

Opvullen tot 4 weken

Na 4 weken wordt een nieuwe set gerekend

120,-

42,50

54,-

72,-

» Bij een nieuwe set Volume Extensions ontvang je GRATIS een After Care kit 

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?