Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Een Browlift is een behandeling van jouw natuurlijke wenkbrauwharen waarbij ik de stand van de wenkbrauwharen in een andere positie lift. Door deze behandeling krijg je vollere wenkbrauwen die weken in de nieuwe stand blijven staan. Hierdoor heb je dus geen wenkbrauw gel meer nodig om je wenkbrauwen in model te brengen.

Tijdens een Browlift gebruik ik 2 verschillende lotions, Met de eerste lotions borstel ik de wenkbrauwharen in de gewenste positie.  Lotion 1 moet een aantal minuten inwerken, afhankelijk van de dikte van de wenkbrauw haren. Wanneer de inwerktijd is verstreken haal ik de lotion eraf en plaats ik lotion 2 op de wenkbrauwen. Ook hier gaat Brow plastic overheen zodat het process optimaal is. Deze borstel ik ook door de wenkbrauw haren heen in de gewenste nieuwe stand. Na de inwerktijd, die ook weer afhankelijk is van de dikte van de wenkbrauwharen, verwijder ik ook de 2e lotion en zijn je wenkbrauwen gelift.

Optioneel kun je ervoor kiezen om naast de Browlift ook je wenkbrauwen te laten shapen en verven. Waardoor ze naast gelift ook mooi in vorm gebracht worden.

Ik werk met het merk Elleebana Profusion, een super snel merk waarbij de gemiddelde inwerktijden van beide lotions max 15 minuten is. 

Browlift before
Voor Browlifting
Browlift after
Na Browlift

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?