Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Hoewel de naam je doet vermoeden dat ik iets met naalden ga doen of iets ga inspuiten in de wimperrand is dit zeker niet het geval! Wimper Botox is een diep voedend masker voor je wimper haren. Wanneer je dit bij elke wimperlift behandeling laat doen worden je wimpers en haarzakjes van de wimpers intens gevoed en verzorgd waardoor je gezondere, langere en vollere wimpers zult krijgen.

De wimper botox die ik gebruik in de salon is van het merk Elleebana en heet: Elleeplex ReGen. De naam lijkt wel een beetje op Olaplex, dat wat kappers gebruiken om het haar extra te verzorgen na een chemische haar behandeling. En hiermee vergelijk ik het ook. Na een wimperlift, wat natuurlijk ook een chemische behandeling is, is het erg fijn als de wimpers een extra verzorgings boost krijgen. Door de ReGen worden ze gehydrateerd en door o.a. de amino zuren, essentiële vetten, bloemen extracten, berk extracten, wortel extracten en fruit extracten worden de haarzakjes gevoed.

De Elleeplex ReGen is een geheel plantaardig product en het is volledig Vegan wat inhoud dat het niet is getest op dieren, iets wat ik persoonlijk ook erg belangrijk vind. 

wimper botox

Wil jij na een wimperlift behandeling met de Elleplex ook thuis je wimpers blijven hydrateren en verzorgen dan kun je in de salon (of in de webshop) de wimper botox voor thuis gebruik aanschaffen. Dit is de botox die ik in de salon gebruik maar dan als doorzichtige mascara. Breng deze ‘s morgens en ‘s avonds aan op schone wimpers of op wenkbrauwen die stukjes missen om de haargroei te bevorderen en let the magic happen! 

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?