Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Een Henna Brow behandeling is het verven van de wenkbrauwen met Henna Brow verf. Na de behandeling blijven de wenkbrauwhaartjes tot 6 weken geverfd en kan de henna op de huid tot wel 7 dagen zichtbaar zijn voor een prachtige expressieve uitstraling! De Henna Brow behandeling is de perfecte manier omdat ik hiermee vollere wenkbrauwen kan creëren. 

De manier waarop Brow Henna op het haar en de huidstructuur werkt is uniek in vergelijking met gewoon verven. Bij gewone wenkbrauw verf wordt er een oxidatiemiddel gebruikt om de haarschubben van de haartjes te openen en zorgt ervoor dat de kleur door het oxidatieproces de cortex van de haartjes kan binnendringen.

Henna daarentegen gedraagt ​​zich als een deken over het haar en zorgt voor een coating op de haarschacht en bedekt alleen de bovenste lagen van de haarschubben van het haar. Omdat de haarschubben een schaalachtige afwerking hebben, maakt deze coating de afwerking gladder, bijna alsof ze de imperfecties van het haar eruit haalt om het haar en de wenkbrauw dikker, zachter en gladder eruit te laten zien.

Het proces van wenkbrauw henna met het merk Elleebana vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren of de kleur door de haarschacht te oxideren en omdat het product op basis van planten is, is dit natuurlijke alternatief een geweldige optie voor mensen met gevoeligheden.

Met HennaBrows kan ik dus wenkbrauwen creëren die lijken alsof jij ze net hebt opgemaakt. De kleur op de huid kan wel tot 7 dagen blijven zitten ( afhankelijk van het huidtype) en hierdoor heb je dagen lang plezier van een powder brows effect

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?