Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Wil jij weken lang mooi gevormde wenkbrauwen?

wenkbrauw styling

Elke keer waag jij je er weer aan; zelf je wenkbrauwen in vorm brengen door te epileren. Links een paar haartjes weg, rechts een paar haartjes weg. Oh links is nu dunner dus rechts nog een paar weg trekken. En voor je het weet eindig je met 2 wenkbrauwen die veel dunner zijn geworden dan dat het plan was en die ook nog eens totaal niet dezelfde vorm meer hebben.

Wake up in Make-up

Je wenkbrauwen hebben een grote invloed op je gehele uiterlijk. Zelfs als je geen make-up draagt geven mooi gevormde wenkbrauwen je een instant verzorgde look.

Ik maak de perfecte wenkbrauw die bij jou past

Het shapen van de wenkbrauwen doe ik aan de hand van de natuurlijke vorm die jouw wenkbrauwen hebben en jouw gezichts vorm. Ik beheers verschillende technieken om jouw wenkbrauwen mooi in model te brengen. 

Ik doe dit onder andere door middel van waxen, knippen en epileren. Voor ik hieraan begin meet ik jouw wenkbrauw uit en teken ik ze met een speciale wenkbrauw marker helemaal uit. Pas als wij tevreden zijn over de vorm en dikte ga ik aan de slag om echte wauw brows te creëren. 

wenkbrauw verf

Finishing touch

Het verven van je wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

Je kunt het verven van je wenkbrauw ook boeken in combinatie met het shapen (in model brengen) van de wenkbrauwen.

Jouw investering in mooi gevormde wenkbrauwen

Wenkbrauwen shapen

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen shapen + verven

17,50

12,50

25,-

» Bij elke wenkbrauw behandeling breng ik GRATIS een Wenkbrauw Conditioner aan om haargroei te stimuleren.

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?