Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Wenkbrauwen zijn sper belangrijk voor jouw uitstraling. Te donkere wenkbrauwen bijvoorbeeld  kunnen streng maken. Elke  gezichtsvorm heeft een andere wenkbrauwvorm nodig. Wanneer je wenkbrauwen mooi strak in vorm zijn gebracht zie je er zomaar jaren jonger uit en heb je bijna geen make-up meer nodig.  Het verven en/of shapen van je wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden.

Shapen & Verven

Het shapen van de wenkbrauwen doe ik aan de hand van de natuurlijke vorm die jouw wenkbrauwen hebben en jouw gezichts vorm. Ik beheers verschillende technieken om jouw wenkbrauwen mooi in model te brengen.

Henna Brows

Een Henna Brow behandeling is het verven van de wenkbrauwen met Henna Brow verf. Na de behandeling blijven de wenkbrauwhaartjes tot 6 weken geverfd en kan de henna op de huid tot wel 7 dagen zichtbaar zijn voor een prachtige expressieve uitstraling! 

Brow Lift

Een Brow Lift is een snelle manier om de wenkbrauwen in een bepaalde richting en vorm te krijgen die een paar weken blijft zitten. Dit doe ik met speciale lotions. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en het blijft ongeveer 6 weken zitten.

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?