Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Uit onderzoek is gebleken dat de wimperlift lotions die ik gebruik niet bij de baby komen, niet in de placenta en ook niet in de borstvoeding. Maar er zitten wel wat kanttekeningen bij het laten plaatsen van een wimperlift als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Wanneer je zwanger bent maakt je lichaam veel meer hormonen aan dan normaal. En hormonen zijn rare dingen. Door deze hormonen veranderd er veel. Je haar kan uit vallen of juist dikker worden. Je word misselijk, en moe. Allemaal dingen die hormonen veroorzaken.

Hierdoor kan het ook zijn dat wanneer je tijdens je zwangerschap je wimpers laat liften de lift niet pakt, of minder goed. Ook kan het gebeuren dat je wimpers overprocessed raken wat betekend dat ze gaan kroezen.

Het komt gelukkig niet vaak voor maar het is wel iets om rekening mee te houden. Zeker in het eerste trimester, wanneer de hormoon levels het hoogste zijn is er een kans dat dit gebeurd.

Daarnaast, stel dat het gewoon goed gaat maar je reageert allergisch op de wimperlift, kun je door de zwangerschap of het borstvoeding geven geen medicatie innemen om de allergie te bestrijden. Je zult de allergie dan uit moeten zitten. Wat erg vervelend kan zijn met pijnlijke dikke ogen.

wimperliften en zwangerschap

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?