Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma, Di & Do 9-14 uur

Wil jij elke dag opstaan met een frisse blik?

Elleebana wimperlift

Jouw recht naar beneden groeiende wimpers laten zich super moeilijk omhoog krullen en dus ben je elke dag in gevecht met een wimperkrultang, die je steeds een beetje harder aan knijpt in de hoop op een betere krul maar eigenlijk alleen maar je wimpers beschadigd doordat je er elke dag een knik in drukt. En je smeert er meerdere lagen mascara op om de krul vast te zetten. Wanneer je dan klaar bent met het krullen van je wimpers hoop je dat het de hele dag houd maar helaas is vaak de krul er na 20 minuten alweer uitgezakt.

Super jammer want omhoog staande wimpers zorgen ervoor dat je een frisse wakkere blik hebt. Het maakt je make-up af en het geeft een verzorgde uitstraling.

Met een wimperlift sta jij elke dag op met een frisse blik

Een wimperlift is een behandeling van jouw natuurlijke wimpers. Door middel van een siliconen staafje wat je zou kunnen vergelijken met een krulspeld en 2 lotions krul ik jouw wimpers omhoog. Eventueel kun je je wimpers ook door mij laten verven waardoor ze mooi zwart worden en je dus eigenlijk geen mascara meer nodig hebt.

Een wimperlift is geschikt voor alle soorten wimpers. Korte, lange, steile en kroes wimpers! Doordat ik silicone staafjes gebruik om de krul in je wimpers te maken is de wimperlift niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Omdat ik geen gebruik maak van klemmetjes krijg jij een natuurlijke wimperlift zonder knik in de wimpers.

Wimperlift expert sinds 2014

Ik lift al wimpers sinds 2014. Ik heb hier diverse vak trainingen voor gevolgd zodat ik alle info en technieken heb geleerd die nodig zijn om jouw wimpers op een veilige manier te liften. Hierdoor kan ik heel goed de juiste inwerktijden inschatten, de juiste lotion plaatsing toepassen en de juiste schidjes kiezen zodat jouw wimpers niet zullen beschadigen door de wimperlift behandeling.

 

Video afspelen

Misschien ken je mij ook wel van het interview dat ik mocht geven als Wimperlift Expert bij RTL Boulevard

Jouw investering om elke dag op te staan met een frisse blik

Wimperlift

Wimperlift incl. verven

Wimperlift incl. verven & Lash Botox

57,50

62,50

67,50

» Bij elke wimperlift behandeling breng ik GRATIS een Wimper Conditioner aan op je wimpers