Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Wil jij elke dag opstaan met een frisse blik door een Wimperlift?

wimperlift

Een wimperlift is een behandeling van jouw natuurlijke wimpers. Door middel van een siliconen staafje wat je zou kunnen vergelijken met een krulspeld en 2 lotions krul ik jouw wimpers omhoog. Eventueel kun je je wimpers na de wimperlift ook door mij laten verven waardoor ze mooi zwart worden en je dus eigenlijk geen mascara meer nodig hebt.

Alle soorten wimpers zijn geschikt voor een wimperlift. Korte, lange, steile en kroes wimpers! Doordat ik silicone staafjes gebruik om de krul in je wimpers te maken is de wimperlift niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Omdat ik geen gebruik maak van klemmetjes krijg jij een natuurlijke wimperlift zonder knik in de wimpers.

Met een wimperlift sta jij elke dag op met een frisse blik

Wanneer jouw recht naar beneden groeiende wimpers zich super moeilijk omhoog laten krullen en je dus elke dag in gevecht bent met een wimperkrultang, die je steeds een beetje harder aan knijpt in de hoop op een betere krul maar eigenlijk alleen maar je wimpers beschadigd doordat je er elke dag een knik in drukt. Of je smeert er meerdere lagen mascara op om de krul vast te zetten. En wanneer je dan klaar bent met het krullen van je wimpers hoop je dat het de hele dag houd, maar helaas is vaak de krul er na 20 minuten alweer uitgezakt.

Dan heb jij een wimperlift nodig! In ongeveer 30  minuten heb jij gekrulde wimpers voor weken en sta je elke dag op met een frisse blik,

Wimperlift expert sinds 2014

Ik lift al wimpers sinds 2014. Hiervoor heb ik diverse vak trainingen gevolgd zodat ik alle info en technieken heb geleerd die nodig zijn om jouw wimpers op een veilige manier te liften. Hierdoor kan ik heel goed de juiste inwerktijden inschatten, de juiste lotion plaatsing toepassen en de juiste schildjes kiezen zodat jouw wimpers niet zullen beschadigen door de wimperlift behandeling.

Jouw investering om elke dag op te staan met een frisse blik

Wimperlift

Wimperlift incl. verven

Wimperlift incl. verven & Lash Botox

57,50

62,50

67,50

» Bij elke wimperlift behandeling breng ik GRATIS een Wimper Conditioner aan op je wimpers

Wat klanten over mijn wimperlifts zeggen

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?