Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma, Di & Do 9:15 - 13:30

Elke dag wakker worden en  meteen een frisse en verzorgde uitstraling. Opstaan en instant knap zijn. Geen make-up of mascara meer  nodig en dus tijdbesparing op je ochtendroutine wat betekend…langer in bed liggen. Wie wil dat nou niet?

Wimpers zijn super belangrijk voor je uitstraling. Korte of rechte wimpers die je amper ziet zorgen ervoor dat je er moe en soms zelfs ziek uit ziet. Ook nooit meer gedoe met plak strips, die in plaats van op je ogen vaak eindigen op je voorhoofd of net tijdens dat belangrijke gesprek of erger nog tijdens een date los laten.

Wimperlift

One by One

Volume Extensions

Wimper SOS

Wimperlift

Een wimperlift is een behandeling van jouw natuurlijke wimpers. Door middel van een siliconen staafje wat je zou kunnen vergelijken met een krulspeld en 2 lotions krul ik jouw wimpers omhoog. Eventueel kun je je wimpers ook door mij laten verven waardoor ze mooi zwart worden en je dus eigenlijk geen mascara meer nodig hebt.

One by One Extensons

Wimperextensions zijn een verlenging- en verdikking van de natuurlijke wimpers. Met de one by One methode plaats ik op elke natuurlijke wimper, 1 wimper extension, vandaar ook de naam One by One. Deze is vaak een aantal millimeter langer dan je eigen wimpers zijn. En ook zijn de wimperextensions wat dikker dan natuurlijke wimpers waardoor je ook wat meer volume krijgt.

Volume wimperextensions

Volume Wimperextensions zorgen voor meer wimpers waardoor een vollere look gecreëerd kan worden.  Met de Volume methode plaats ik op elke natuurlijke wimper, 1 waaier van meerdere dunne wimper extension waardoor je nog naast langere wimpers ook meer wimpers krijgt.

Wimper SOS

Zijn je wimpers gaan kroezen na een wimperlift? Of doen de net geplaatste extensions pijn? Heb je na een wimperbehandeling opgezwollen, jeukende of pijnlijke oogleden? Ik kan de mislukte wimperlift relaxen. Of op een veilige manier de slecht geplaatste wimperextensions verwijderen.