Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Brow styling is belangrijker dan ooit. Door netjes gestylde wenkbrauwen zie je er direct 10 jaar jonger uit!  Ik gebruik verschillende manieren jouw woeste wenkbrauwen in model te brengen.  Dit kun je zelf thuis proberen maar vaak eindig je dan met 2 super dunne streepjes boven je ogen.  Het beste is om dit te laten doen door een professional. Zo weet je zeker dat je met 2 gelijke wenkbrauwen weer naar buiten loopt. 

Waxen

Door te waxen (ook wel harsen genoemd) worden je haartjes inclusief haarwortel tijdelijk verwijderd. Het voordeel van waxen is dat het snel gebeurd en je er geen stoppeltjes van krijgt.  Het enige minpunt is dat het een beetje pijn doet. En de huid wat rood kan worden. Maar  met een verkoelend crèmepje erop is dit zo weer verdwenen.

Epileren

Epileren is een van de oudste manieren om wenkbrauw haren weg te halen. Zelf gebruik ik het epileer pincet alleen nog maar om jouw wenkbrauwen te fine tunen nadat ik ze heb gewaxed.  

Knippen

Door het bijknippen van de te lange wenkbrauw haren kan ik mooie strakke wenkbrauwen creëren. Te lange haren worden ingekort zodat jij je een aantal weken geen zorgen hoef te maken over jouw wenkbrauw styling. 

Threading

Threading is epileren met draad of touw. Dit is een Oosterse methode. De draad is vaak van katoen een speciale techniek epileer je zelfs de donshaartjes die je met een pincet niet te pakken krijgt. Zelf gebruik ik deze methode bijna nooit. Omdat mijn voorkeur ligt bij het werken met wax.

Wenkbrauwen knippen

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?