Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Een wimperlift is een behandeling van jouw natuurlijke wimpers zonder wimperextensions aan te brengen waarbij de wimpers vanaf de wortel omhoog worden gelift/gekruld. Op deze manier zullen je wimpers er langer en voller uitzien. Zeker wanneer jouw wimpers van nature recht naar beneden groeien is de wimperlift behandeling een ideale oplossing.

Tijdens een wimperlift gebruik ik silicone staafjes, Deze kun je vergelijke met krulspelden. Als eerste meet ik jouw natuurlijke wimpers op en dan kies ik de juiste maat staafje die ik nodig heb voor het beste resultaat. Deze staafjes plak ik met een wateroplosbare lijm op je oogleden en hierna plak ik al jouw wimpers op het staafje vast (ook met wateroplosbare lijm) zodat ze goed strak in de nieuwe vorm liggen.  Aan de hand van de dikte van jouw wimpers beslis ik hoelang de lift lotions moeten inwerken. Ik werk met het merk Elleebana, een super snel merk waarbij de gemiddelde inwerktijden van beide lotions max 11 minuten is. 

Wanneer jouw wimpers vast zitten plaats ik lotion 1 op de wimpers. Lotion 1 zet de lift in de wimpers. Na de inwerktijd die nodig is verwijder ik lotion 1 en plaats ik lotion 2 op jouw wimpers, deze lotion zet de wimperlift vast in de wimpers waardoor je er weken lang plezier van hebt.

Wanner de inwerktijd van lotion 2 verstreken is haal ik deze er af met wat water. Heb jij ook gekozen voor het verven van de wimpers doe ik dat als stap 3. Wanneer de verf lang genoeg heeft gezeten verwijder ik deze ook met water. Daarna zorg ik dat de wimpers goed droog zijn en jij mag je ogen weer open doen.

Een wimperlift behandeling incl. verven duurt bij mij ongeveer 45 minuten. 

wimperlift
wimperlifting
lashlift
wimperlift amsterdam

De wimperlift is populair bij mensen die geen zin hebben om elke morgen mascara aan te brengen, en (daarnaast) een wimperkrultang te gebruiken. Ik voer ook veel wimperlifts uit bij mensen die van nature wat minder volle of gekrulde wimpers hebben. Door de wimperlift behandeling krijg je een open blik en lijken jouw wimpers langer waardoor een krultang of wimperextensions niet meer nodig zijn. Wimperlifting is een geliefde behandeling in mijn salon omdat er weinig nazorg nodig is in tegenstelling tot wimperextensions.

Daarnaast kan een wimperlift op alle soorten wimpers worden toegepast. Zowel op korte als lange wimpers. Het mooiste resultaat is zichtbaar op middellange of lange wimpers. Ook kun je een wimperlift behandeling uitbreiden met Wimper Botox. Dit is een intens voedend wimper masker. Door diverse vitamines, oliën en proteïnes worden de wimpers langer, gezonder, voller en dikker. 

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?