Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Wimperextensions zijn gemaakt van hoogwaardige PBT (Poly Butyleen Tereftalaat).  Vanuit deze vezel worden de wimpers gevormd. De lengte, vorm en krul worden handmatig in de wimper gebracht. Het maken van de krul is een lastig en tijdrovend proces. Dit duurt onder de juiste omstandigheden 14 dagen. Ten slotte worden de wimpers met de hand aangebracht op de daarvoor bestemde strips. Dit gebeurd stuk voor stuk. De wimperextensions worden tijdens een behandeling door middel van de One By One of Volume techniek geplaatst. Ook kunnen er wimperextensions worden geplaatst op de onder wimpers.
 
Wimperextensions verlengen de natuurlijke wimpers voor een open blik, geven een mooie oogopslag en vrouwelijk uitstraling. Ik heb wimperextensions  in diverse soorten, maten en kleuren beschikbaar in de salon. De meest gebruikte extensions zijn de C krul en de  D krul. Wimperextensions worden vast geplakt met een speciale wimper lijm. Deze lijm blijft zacht en flexibel waardoor deze geen schade veroorzaakt aan  de natuurlijke wimper. De krul, lengte en dikte van de extensions worden aan de draagkracht van de natuurlijke wimper aangepast.
 
One by One Wimperextensions
Bij de One By One techniek plaats ik op elke natuurlijke wimper 1 wimperextensions. Met de one by one wimperextensions kan ik een mooie mascara look creeeren.
 
Volume Wimperextensions
Bij de volume techniek krijgt elke natuurlijke wimper meerdere dunne extensions die gevormd worden in een waaier. We noemen dit ook wel  3D wimperextensions. Het getal voor de D geeft aan hoeveel wimperextensions er worden gebruikt in de waaier. Volume kan wel tot 10D geplaatst worden, mits de natuurlijke wimpers sterk genoeg zijn om dit te dragen. 

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?