Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Brow lifting is de nieuwste wenkbrauw trend!  Door de wenkbrauwlift kan ik symmetrische wenkbrauw creëren maar ik kan er ook wilde wenkbrauw haren mee corrigeren door ze in een nieuwe stand te liften. Een Browlift wordt ook wel wenkbrauwlift, brow lamination of fluffy brows genoemd. Door deze behandelingen krijg jij mooie gestylde en vooral vollere wenkbrauwen en kan ik wilde wenkbrauwharen “temmen”.

Na een Browlift hoef jij dus niet meer elke dag in de weer met wenkbauw gel en een borsteltje om je wenkbrauwen voller te laten lijken door ze omhoog te borstelen. Maar heb je volle wenkbrauwen voor weken.

De behandeling kan bij iedereen uitgevoerd worden mits je genoeg wenkbrauw haren hebt van jezelf. Wenkbrauwen met littekens of waar stukjes tussen zitten zonder haar worden niet mooier door een browlift. Voor deze wenkbrauwen kun je beter kiezen voor Henna Brows.

Het resultaat van een Browlift blijft ongeveer 1 tot 3 maanden zichtbaar, dit verschilt per persoon en heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van de wenkbrauw haren. Gemiddeld staat er 7 tot 8 weken voor om opnieuw de Browlift te laten uitvoeren.

Een Browlift is in principe hetzelfde als een wimperlift. De procedure is gebaseerd op een permanent voor het hoofdhaar alleen werk je hierbij met producten die speciaal gemaakt zijn voor wenkbrauw haren. Door middel van een acalische lotion die de zwavelverbindingen in de haren verbreekt en een tweede lotion die deze verbindingen, in de nieuwe stand, herstelt kunnen de wenkbrauw haren voor weken in de nieuw stand blijven zitten. Ik gebruik in de salon de lotions van Elleebana Profusion deze hebben een lage PH waarde waardoor ze op de huid mogen komen zonder irritatie te veroorzaken.

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

Andere interessante blogs

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?