G-YSLHYJRWRB
Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma, Di & Do 9-14 uur

Een wimperlift is een behandeling van de natuurlijke wimpers zonder valse wimpers aan te brengen waarbij de wimpers vanaf de wortel omhoog worden gelift/gekruld. Op deze manier zullen de wimpers er langer en voller uitzien. Zeker wanneer de wimpers van nature recht naar beneden groeien is de wimperlift behandeling een ideale oplossing.

De wimperlift is populair bij mensen die geen zin hebben om elke morgen mascara aan te brengen, en (daarnaast) een wimperkrultang te gebruiken. Een wimperlift wordt ook veel gedaan door mensen die van nature wat minder volle of gekrulde wimpers hebben. Vrouwen die ouder worden en dunnere wimpers krijgen, vinden een wimperlift vaak mooi vanwege het volle, krullende resultaat. Daarnaast geeft een wimperlift meteen wat verzorging voor glanzende, gezonde wimpers.

Een wimperlift is een snelle en effectieve manier om de wimpers te krullen. Door de wimperlift behandeling krijgt de klant een open blik en lijken de wimpers langer waardoor een krultang of wimperextensions niet meer nodig zijn. Wimperlifting is een populaire methode omdat er weinig nazorg nodig is, in tegenstelling tot wimperextensions.

Tijdens een wimperlift wordt gebruik gemaakt van silicone staafjes, deze zijn niet schadelijk voor de wimpers. Daarnaast kan een wimperlift op alle soorten wimpers worden toegepast. Zowel op korte als lange wimpers. Het mooiste resultaat is zichtbaar op middellange of lange wimpers.

Ook kun je een wimperlift behandeling uitbreiden met Wimper Botox. Dit is een intens voedend wimper masker. Door diverse vitamines, oliën en proteïnes worden de wimpers langer, gezonder, voller en dikker. 

Wimperlifting is goedkoper dan wimperextensions. Wimperextensions moeten namelijke elke 2 a 3 weken worden bij gevuld. Als de wimpers zijn gelift hoeft de klant pas na 6 a 7 weken terug te komen. Daarnaast laat een wimperlift de wimpers langer lijken zonder extensions op een natuurlijke manier. De behandeling is comfortabel en duurt hoogstens 45 minuten. 

Recommended Articles