Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Tijdens lockdowns kun je helaas niet naar mij toe komen om je wenkbrauwen te laten bijhouden. Wil jij er toch niet als een weerwolf bij lopen geef ik je tips hoe je het beste je eigen wenkbrauwen kunt uittekenen om ze daarna symetrisch te kunnen shapen.

Leg de volgende dingen klaar:

  • Pincet | Bijvoorbeeld die van B’Kate 
  • Wit oogpotlood

Stap 1

Leg het potlood langs je neusvleugel omhoog en trek het potlood naar beneden. Maak hierbij een streepje ter hoogte van je wenkbrauw. Dit is het punt waar je wenkbrauw moet beginnen.

Hetzelfde doe je voor het uiteinde van je wenkbrauw. Leg het potlood langs de neus vleugel, langs het uiteinde van je oog en trek ter hoogte van je wenkbrauw nog een streepje. Daar hoort je wenkbrauw te eindigen.

Het hoogste punt bepaal je door je potlood langs je neusvleugel te leggen en langs je pupil. Daar waar t potlood uit komt hoor het hoogste punt te zitten, het boogje.

Stap 2

Verbind nu de streepjes aan de boven en onderkant met elkaar en vorm zo een mooie bouwtekening voor strakke wenkbrauwen. Alle haartjes die buiten de lijnen vallen mag je weg halen met een epileer pincet of waxstrip. Alle haartjes binnen de lijnen laat je natuurlijk zitten. 

Gebruik voor het weg halen van de haartjes een goed pincet. Eentje die scherp is en goed sluit. En span altijd de huid daar waar je gaat epileren, dit om te voorkomen dat je per ongeluk de huid beschadigd.

Check mijn filmpje DIY Wenkbrauwen Shapen zodat je duidelijk kunt zien hoe en waar je de streepjes moet tekenen.

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

Andere interessante blogs

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?