Telefoonnummer

06-57180691

Email

info@nextlevelbeauty.nl

Openings tijden

Ma & Di 9:15 - 13:30 | Do 9:15 - 19:00

Hoelang een wimperlift zichtbaar blijft is per persoon verschillend en heeft te maken met een aantal factoren. Gemiddeld is dit tussen de 4 en 6 weken Maar in sommige gevallen ook langer.

De groeicyclus speelt een bealngrijke rol. Op elk moment zijn je wimpers in een ander stadium van jouw persoonlijke groeicyclus. De wimpers die vandaag worden gelift zullen elke dag van nature uitvallen ( ongeveer 3 tot 5 wimpers per oog per dag) En omdat we nooit weten in welke fase van de groeicyclus ik lift kan het de ene keer wel 6 weken duren voor alle gelifte wimpers zijn uitgegroeid en de volgende keer 4 weken. Ook heeft iedereen een eigen groeicyclus dus als bv jouw buurvrouw 8 weken met een wimperlift doet betekend dat dat zij een lange groeicyclus heeft. 

Lees hier alles over de wimper groeicyclus

Een goeie nazorg is ook een belangrijke. Wanneer jij je thuis niet aan de nazorg instructies houd kan de lift uitzakken of zelfs helemaal verdwijnen. Ik vertel je altijd wat de nazorg is die je in acht moet nemen en je krijgt ze van mij ook mee op een kaartje zodat je ze thuis nog eens kunt door nemen. Bijvoorbeeld hete stoom of nat maken is de eerste 24 uur niet verstandig. In mijn andere artikel : Welke nazorg heeft een Wimperlift  kun je ze allemaal nalezen.

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd, noch delen, noch de gehele tekst mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Next Level Beauty. Next Level Beauty verbiedt de verspreiding van deze tekst op internet of in enige andere vorm. ©2021 Next Level Beauty / Stephanie Holt

[instagram-feed]
Chat openen
1
Stephanie | Next Level Beauty
Hi,
Hoe kan ik je helpen?